Dameshorloges nabij Aarschot

✔ Gepersonaliseerde juwelen

✔ Herstelling in eigen atelier

✔ Eigen servicewagen

Zoekt u dameshorloges nabij Aarschot en Heist-op-den-Berg? Juwelier Van den Bergh uit Ramsel heeft precies wat u zoekt. Deze accessoires zeggen veel over wie u bent en accentueren uw persoonlijkheid op een subtiele, elegante manier. Een goed dameshorloge is staat altijd aan uw zijde en is nooit uit de mode.

Gouden-oorbellen

Heeft u vragen over dameshorloges? Neem contact op!

Zilveren-ring

Voor elk wat wils: ontdek onze collectie dameshorloges

icon juwelier van den bergh

Wij begrijpen dat elke vrouw uniek is en haar dameshorloge dit ook moet zijn. Of u nu gaat voor elegant of sportief, klassiek of modern, het assortiment in onze horlogewinkel is zo uitgebreid dat er voor iedere stijl iets bij zit. Merken zoals Junghans en Rodania schitteren in onze collectie en bieden een reeks opties die zowel technologisch geavanceerd als esthetisch verfijnd zijn. Met onze dameshorloges vindt u altijd het horloge dat naadloos aansluit op uw individuele stijl.

Kom langs en vind uw ideale horloge

icon juwelier van den bergh

Waarom overweegt u niet om persoonlijk kennis te maken met onze exclusieve collectie? Kom langs in onze juwelierszaak om alle dameshorloges uit te testen en de perfecte match te vinden. Onze deskundige medewerkers staan klaar om u te adviseren, zodat u niet alleen met een prachtig horloge naar buiten stapt, maar ook met een horloge dat perfect bij u past. Onze uurwerkmakers staan klaar om onderhoud en reparaties uit te voeren. Kom langs en ontdek het zelf!

4 + 6 =