Gouden juwelen

✔ Gepersonaliseerde juwelen

✔ Herstelling in eigen atelier

✔ Eigen servicewagen

Zoekt u gouden juwelen nabij Aarschot en Heist-op-den-Berg? Juwelier Van den Bergh uit Ramsel is uw ultieme bestemming. Gouden juwelen zijn meer dan zomaar sieraden; ze zijn een tastbare vorm van kunst en emotie. Of het nu gaat om een tijdloos erfstuk of een moderne blikvanger, gouden juwelen zijn altijd een pronkstuk dat generaties lang gekoesterd kan worden.

Gouden-oorbellen

Heeft u vragen over gouden juwelen? Neem contact op!

Zilveren-ring

Gouden juwelen van klassiek tot eigentijds

icon juwelier van den bergh

Elke persoon is uniek en verdient gouden juwelen die dat ook zijn. Onze collectie gouden juwelen spreidt zich dan ook uit van klassiek en elegant tot modern en avontuurlijk. Houdt u van handgemaakte juwelen met fijn geslepen edelstenen? Bent u gevallen voor de artistieke ontwerpen van merken zoals Femme Adorée? Wij hebben voor iedere stijl het juiste sieraad. Elk stuk in onze collectie is geselecteerd om u die schittering te geven die uw persoonlijkheid verrijkt. Heeft u gouden juwelen liggen die u niet meer draagt? Wij geven ze graag een nieuw leven door er een nieuw juweel van te maken dat bij u past.

Bezoek ons en ontdek meer

icon juwelier van den bergh

De beste manier om de sublieme kwaliteit en het adembenemende ontwerp van onze gouden juwelen te ervaren, is door een bezoek te brengen aan onze juwelierszaak. Hier kunt u elk detail van dichtbij bekijken en zelfs stukken passen om te zien welke het beste bij u past. Bent u toch meer fan van zilveren juwelen? Geen zorgen, wij hebben ook daarin een uitgebreide collectie om aan uw smaak te voldoen. Bovendien geniet u ook na aankoop van een uitmuntende service bij ons. Dus, waar wacht u nog op? Kom langs en ontdek de betoverende wereld van onze sieraden.

15 + 10 =