Juwelenwinkel in regio Aarschot

✔ Gepersonaliseerde juwelen

✔ Herstelling in eigen atelier

✔ Eigen servicewagen

Bij onze juwelenwinkel in de buurt van Aarschot geniet u van geweldige service. Het maakt niet uit welk juweel u zoekt, bij Juwelier Van den Bergh zorgen we dat u tevreden vertrekt. Zoekt u naar een gevoel van luxe of eerder elegantie? Bij onze juwelenwinkel in de buurt van Aarschot en Heist-op-den-Berg vindt u het allemaal.

Gouden-oorbellen

Heeft u vragen over onze juwelenwinkel? Neem contact op!

Zilveren-ring

Onze juwelenwinkel in de buurt van Aarschot zorgt voor u

icon juwelier van den bergh

Als u naar onze juwelierszaak in Ramsel komt, zorgen we ervoor dat u zich als een ster voelt. U geniet dan ook van uitgebreide en persoonlijke service tijdens uw zoektocht naar uw droomjuweel. We luisteren naar wat u zoekt en laten daarna juwelen zien die u ongetwijfeld kunnen bekoren. Wilt u een handgemaakt juweel laten maken bij ons? Dat is ook mogelijk. We hebben onze juwelenwinkel in regio Aarschot en Heist-op-den-Berg zo ingericht dat u in alle rust onze designjuwelen kunt ontdekken. We bieden heel veel prachtige merken aan waartussen u zeker uw ding vindt.

Ontdek onze juwelenwinkel in de omgeving van Heist-op-den-Berg

icon juwelier van den bergh

Als u niet tevreden buiten gaat in onze winkel, zijn wij ook niet blij. Daarom doen we er alles aan zodat u zich comfortabel voelt bij ons. Zoekt u natuurgeïnspireerde en elegante juwelen of eerder iets luxueus en gedurfd? In onze juwelenwinkel in Ramsel, in de omgeving van Heist-op-den-Berg, vindt u het allemaal. Kom langs in onze juwelenwinkel in de omgeving van Aarschot en ontdek onze collectie! Bij vragen vult u het contactformulier in. Laat van u horen op juwelier.vandenbergh@skynet.be! Contacteer ons ook op het telefoonnummer 016/69.92.93!

5 + 15 =