Trouwring kopen in regio Aarschot

✔ Gepersonaliseerde juwelen

✔ Herstelling in eigen atelier

✔ Eigen servicewagen

Heeft u plannen om een trouwring te kopen in Ramsel, in de buurt van Aarschot? We helpen u met veel plezier. U vindt in onze collectie vast en zeker een ring waar u verliefd op wordt. Als u een paar trouwringen koopt bij ons in regio Heist-op-den-Berg, krijgt u er nog eens een attentie bij.

Gouden-oorbellen

Heeft u vragen over trouwringen? Neem contact op!

Zilveren-ring

Uw trouwring vindt bij ons in de omgeving van Aarschot

icon juwelier van den bergh

U vindt een uitgebreid aanbod aan trouwringen in onze juwelierszaak in regio Aarschot en Heist-op-den-Berg. Niet alleen dat, elk design heeft twee ringen met subtiele verschillen. De ringen vormen als het ware al partners, zeker bij onze handgemaakte juwelen. Als u samen met uw partner uw trouwring komt kopen in onze winkel in regio Aarschot en Heist-op-den-Berg, wordt het extra romantisch omdat u hetzelfde design kunt kiezen. Zoekt u iets simpel? Of mag de ring veel versiering bevatten? U heeft ook keuze uit fijnere en bredere modellen. U ziet maar, we hebben wel iets voor iedereen, ook verlovingsringen. Bij ons staan kwaliteit en service centraal, dus u kunt rekenen op onze hulp en bediening.

Koop uw trouwring bij ons

icon juwelier van den bergh

U bent van harte welkom om uw trouwring te vinden in onze winkel in regio Aarschot en Heist-op-den-Berg. Met onze hulp vindt u vast en zeker uw droomring. We zijn trots op de service die we u bieden. Of u nu één ring of een ring voor beide partners zoekt, u krijgt de optie om hetzelfde design te kiezen in uw ring. Waarom zou u dus niet voor trouwringen bij ons kiezen in Ramsel, Heist-op-den-Berg? Ontdek onze service en bel ons op het nummer 016/69.92.93! U kan ons ook e-mailen op juwelier.vandenbergh@skynet.be!

1 + 12 =