Verlovingsring kopen in regio Aarschot

✔ Gepersonaliseerde juwelen

✔ Herstelling in eigen atelier

✔ Eigen servicewagen

Wilt u een verlovingsring kopen in regio Aarschot?? U wilt namelijk een huwelijksaanzoek doen maar u weet niet hoe of waar u moet zoeken naar de juiste ring. Vertrouw op onze service en we zorgen ervoor dat u een prachtige verlovingsring gaat kopen in Ramsel, in de buurt van Heist-op-den-Berg.

Gouden-oorbellen

Heeft u vragen over verlovingsringen? Neem contact op!

Zilveren-ring

Kom uw verlovingsring kopen bij ons in de omgeving van Aarschot

icon juwelier van den bergh

U wilt dus een verlovingsring kopen in Ramsel, in de buurt van Aarschot en Heist-op-den-Berg. Traditioneel gezien koopt u een verlovingsring voor het huwelijksaanzoek. Daarna koopt u samen met uw verloofde uw trouwring, die is meestal soberder. Een verlovingsring bevat meestal namelijk meer steentjes en mag er meer uitgesproken uitzien. Niet iedereen wil deze traditie volgen Sommige koppels kiezen er dan ook voor om enkel een verlovingsring te kopen bij onze juwelierszaak in regio Aarschot en Heist-op-den-Berg. Als u toch een trouwring en verlovingsring kiest, kunt u na het huwelijk de ringen door ons laten versmelten. We maken er dan iets nieuw mee voor u. Volgens traditie draagt u uw trouwring aan de binnenkant en uw verlovingsring aan de buitenkant van uw hand, zodat deze het dichtste aan uw hart zit.

Ontdek uw verlovingsring bij ons

icon juwelier van den bergh

Kom uw verlovingsring kopen bij Juwelier Van den Bergh, in de buurt van Aarschot en Heist-op-den-Bergen. Bij ons geniet u van uitstekende service. We luisteren nauw naar wat u zoekt zodat u de verlovingsring van uw dromen vindt. Of u nu de traditie volgt of niet, we helpen u graag om uw geliefde gelukkig te maken. Wilt u uw ringen laten samensmelten? Kiest u enkel voor een verlovingsring of toch liever met een trouwring? Het kan allemaal bij ons. Kom dus uw verlovingsring bij ons ontdekken! Heeft u nog vragen? Stel ze via het contactformulier of bel ons op 016/69.92.93!

12 + 15 =